Pagina diensten
diensten

Flexpartners biedt een breed pakket aan diensten. Van ondersteuning bij de salarisadministratie tot juridisch advies of ondersteuning bij online media of communicatie. Je kiest wat je nodig hebt. Wij hebben het voorwerk gedaan door betrouwbare partners te selecteren. Op basis van de collectiviteit van Flexpartners kan je vervolgens profiteren van scherpe inkooptarieven.

Backoffice

De backoffice is een essentieel onderdeel van jouw onderneming en omvat alle administratieve, financiële en juridische zaken. Vooral verloning en facturatie kosten veel tijd en energie. Ook omdat je te maken hebt met steeds veranderende wetgeving. Je kunt deze werkzaamheden bij onze partner uitbesteden tegen een zeer gunstig tarief.

Meer informatie

Juridische ondersteuning

Ondanks dat flexibele arbeid onder het arbeidsrecht valt, is het andere tak van sport. Het advocatenkantoor waar wij mee samenwerken is gespecialiseerd in de flexbranche. Met een abonnement kun je voor een vast bedrag per maand een bepaald aantal uur per jaar gebruikmaken van de expertise van deze advocaat.

Meer informatie

Mobiliteit

Flex-lease, short-lease of long-lease? Onze partner is specialist in mobiliteit voor de uitzendbranche en biedt je optimale flexibiliteit in mobiliteit tegen zeer gunstige, collectieve voorwaarden. Naast flinke besparingen krijg je inzicht in de mobiliteit van jouw organisatie en kun je de mobiliteitsbehoefte beter managen. Aflevering in heel Nederland.

Meer informatie

CRM / ATS

Met een CRM-systeem kan je eenvoudig allerlei gegevens registreren over klanten, kandidaten, vacatures en plaatsingen. Hiermee ondersteun je het gehele recruitmentproces. Van online werven en selecteren tot het beheren en plaatsen van kandidaten. Dit bespaart tijd en dubbele invoer.

Meer informatie

Huisvesting

In deze markt is het lastig om geschikte en betaalbare huisvesting te vinden voor je uitzendkrachten. Onze partner heeft een landelijk netwerk met SNF gekeurde woningen. Deze kun je flexibel huren, tegen reële prijzen. Met een abonnement, krijg je toegang tot een database met woningen die je voor een bepaalde periode kunt reserveren.

Meer informatie

Online vindbaarheid (SEO)

Online vindbaarheid is tegenwoordig van essentieel belang. Wij werken samen met een gerenommeerd Internet Marketing bedrijf dat is gespecialiseerd in optimale online vindbaarheid; ofwel SEO. Er wordt gewerkt op basis van No Cure – No Pay. Alleen bij behaald resultaat worden er kosten in rekening gebracht.

Meer informatie

Online vacature marketing

Waar bevindt jouw doelgroep zich? Hoe verleid je kandidaten in deze lastige arbeidsmarkt? Hoe zorg je ervoor dat jouw vacature opvalt tussen alle andere? Dit zijn vragen waar je als intermediair dagelijks mee stoeit. Daarom zijn wij een intensieve samenwerking aangegeven met een partner die is gespecialiseerd in online werving via social vacature ads .

Meer informatie

Recruitment versneller

De markt voor kandidaten begint weer redelijk overspannen te raken en het blijft een gevecht om op te vallen bij de juiste kandidaat. De sleutel tot succes is het professionaliseren van je recruitment proces. Flexpartners is een samenwerking aangegaan met een partner, die als geen ander weet hoe je dit kan verbeteren. Met handige vacaturetool en media advies.

Meer informatie

Recruitment chatbot

Van de 100 kandidaten op je vacaturepagina, klikt slechts een klein aantal op de knop: Solliciteer. Het aantal kandidaten dat daadwerkelijk solliciteert ligt tussen de 2% en 5% van het totaal aantal bezoekers. Een chatbot kan dat percentage verhogen, door bezoekers actief te vragen of ze interesse hebben of nog een vraag hebben.

Meer informatie

Subsidie advies

Subsidies, loonheffingen, sociale verzekeringen. Vaak ligt fiscaal voordeel voor het oprapen. Wij werken samen met een partner die jou verrast met fiscale voordelen waarvan je het bestaan niet wist. Zij kunnen onterecht afgedragen premies terugvorderen en werkgeverslasten optimaliseren, nu maar ook in de toekomst.

Meer informatie

Administratie / Accountant

De administratie is vaak een tijdrovende en ingewikkelde klus. Terwijl je alleen met een goede weergave van de stand van zaken binnen jouw onderneming de juiste beslissingen kan nemen om jouw bedrijfsresultaten te verbeteren. Onze partner is gespecialiseerd in de flexbranche. Profiteer van de scherpe voorwaarden!

Meer informatie

Een bedrijf aan- of verkopen

Als je een bedrijf wilt aan- of verkopen, heb je vaak te maken met een ondoorzichtige markt waarbij de kwaliteit moeilijk is te achterhalen. Onze partner is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van intermediairs. Een specialist die geen dure luchtkastelen voorspiegelt, maar een reële indruk geeft van aan- en verkoopprijzen.

Meer informatie

Communicatie

De website onderhouden, een mailing verzorgen, een event organiseren, een presentatie maken. Vaak zijn dit zaken die ongemerkt veel tijd kosten. Tijd die je liever aan andere dingen wilt besteden. Wij werken samen met een communicatiebureau dat is gericht op het ondersteunen van startende en kleine ondernemers bij de communicatie.

Meer informatie

HR

Als startende of kleine intermediair, heb je lang niet altijd een eigen hr-adviseur in dienst terwijl je wel te maken krijgt met allerlei personeelszaken, zoals functioneringstrajecten, arbeidsvoorwaarden en toepassing cao. De partner die wij hebben geselecteerd, kan je snel eenvoudig inschakelen voor incidentele hr-ondersteuning.

Meer informatie