Sourcing arbeidsmigranten

Krachten uit het buitenland

Een tegelzetter uit Polen, een machinebankwerker uit Litouwen of een fruitplukker uit Slowakije. Door het nijpende personeelstekort in Nederland kan het voor jou als intermediair noodzakelijk zijn (of worden) om de blik te richten op krachten uit het buitenland. Je kunt daarvoor naar het buitenland trekken om daar kantoren te openen en de werving zelf te doen, maar je kunt daarvoor ook specialisten inschakelen. Recruitmentbureaus die zich specifiek richten op de werving van medewerkers die graag in het buitenland willen werken.

 

Op zoek naar geschikte kandidaten

Flexpartners heeft een samenwerking met een bureau die dit voor jou kan organiseren. Op basis van jouw selectiecriteria gaan zij op zoek naar de geschikte kandidaten.  Als de kandidaten gevonden worden, die voldoen aan jouw criteria ontvang je de contactgegevens en kun je contact met ze opnemen.  Alles wordt vanuit Nederland gecoördineerd wat de communicatie ten goede komt.

Laat je verrassen door de uiterst scherpe tarieven.

‘Wij werken met een aantal gespecialiseerde partners. Met deze partners hebben wij scherpe prijsafspraken gemaakt op basis van collectiviteit. Daar kun jij van profiteren’.