‘Wij werken met een aantal gespecialiseerde partners. Met deze partners hebben wij scherpe prijsafspraken gemaakt op basis van collectiviteit. Daar kun jij van profiteren’.

Sourcing van arbeidsmigranten

Een tegelzetter uit Polen, een machinebankwerker uit Litouwen of een fruitplukker uit Slowakije. Door het nijpende personeelstekort in Nederland kan het voor jou als intermediair noodzakelijk zijn (of worden) om de blik te richten op krachten uit het buitenland. Je kunt daarvoor naar het buitenland trekken om daar kantoren te openen en de werving zelf te doen, maar je kunt daarvoor ook specialisten inschakelen. Recruitmentbureaus die zich specifiek richten op de werving van medewerkers die graag in het buitenland willen werken.

Flexpartners heeft afspraken gemaakt met een aantal  met een aantal van deze bureaus. Op basis van jouw selectiecriteria gaan zij op zoek naar de geschikte kandidaten, zowel geschoold als ongeschoold. Onze partners hebben mogelijkheden in Polen, Roemenië, Litouwen, Spanje, Portugal en nog veel meer landen. Als zij kandidaten gevonden hebben die voldoen aan jouw criteria ontvang je de contactgegevens en kun je de komst naar Nederland organiseren. Vervolgens komen ze bij jou of je backoffice in dienst. Afhankelijk van jouw criteria en de benodigde aantallen medewerkers betaal je hiervoor een vergoeding die varieert tussen de € 0,60 en € 1,50 per gewerkt uur.

Wil je meer informatie over deze dienst? Bel ons op 0411 244 004 of vul het contactformulier in. 

Contactformulier