Over ons

Flexpartners

Flexpartners is de kennispartner voor de intermediair. Onze eigen ervaring van 50 jaar in de uitzendbranche zetten we graag in om je verder te helpen met jouw bedrijf.

Soms heb je de behoefte om eens vrijblijvend te sparren met iemand die je branche snapt en als geen ander weet waar je als ondernemer tegen aan loopt. Je hoeft dan niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden.

Je kunt gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde partners. Door scherpe, collectieve inkoopafspraken die wij met deze partners hebben gemaakt, kun je gebruikmaken van een compleet pakket van ondersteunende diensten, tegen uiterst concurrerende voorwaarden. Door dit one-stop shopping concept hoef je als intermediair niet meer zelf op zoek.

Robert Schoormans

Wij hebben samen ruim 50 jaar ervaring in de branche van flexibele arbeid en hebben zelf verschillende eigen ( uitzend) ondernemingen opgericht en geleid. De kennis die we in die 50 jaar hebben opgedaan vinden we leuk om te delen met andere ondernemers. Door te sparren met ondernemers en ze een spiegel voor te houden merk je dat er vaak oplossingen en mogelijkheden zijn voor allerlei uitdagingen waar nog niet eerder aan gedacht is.

Ronald Vermeer

In al die jaren hebben we een behoorlijk uitgebreid netwerk opgebouwd van leveranciers. We weten wat er te koop is in de markt. Maar ook wat juist niet van toegevoegde waarde is. Vanuit deze ervaring ontstond het idee om met een groep streng geselecteerde partners intensief samen te werken. Partners die hun expertise kunnen inzetten om onze klanten verder te helpen. Daarnaast hebben we scherpe prijs afspraken gemaakt met onze partners, waar je als ondernemer weer van kan profiteren.

Bel ons op 
0411 244 004

Of stuur een mail naar 
info@flex-partners.nl

Whatsappen kan ook

Jij richt je op waar jij goed in bent.
Wij helpen met de rest.