Pagina over ons
over ons

Over ons

Flexpartners is hèt dienstenplatform voor de intermediair. Door scherpe, collectieve inkoopafspraken kan Flexpartners jou als intermediair ondersteunen in het primaire proces. Je kunt gebruikmaken van een compleet pakket van ondersteunende diensten, tegen uiterst concurrerende voorwaarden.

Onze missie is om ondernemingen te helpen om een professionaliseringsslag te maken, waarbij je zelf bepaalt op welke gebieden je ondersteuning wenst. Om dit te realiseren zijn wij intensieve samenwerkingen aangegaan met verschillende partners die elk hun eigen specialisme hebben.

Wij hebben samen ruim 40 jaar ervaring in de branche van flexibele arbeid en verschillende ondernemingen opgericht en geleid. Wat we daarbij merkten was dat je als kleine of startende organisatie relatief duur inkoopt. Je wordt voor veel partijen pas interessant als je volume kunt afnemen. En de mate van flexibiliteit en de bereidheid om mee te denken, laat dan vaak ook nog te wensen over. 

Robert Schoormans

Vanuit deze ervaring ontstond het idee om een collectief op te richten waarbij we volume bundelen. Wij hebben het voorwerk gedaan en de juiste partners gezocht. Daardoor kunnen klanten gebruikmaken van de collectieve prijsstelling en hun aandacht volledig richten op datgene waar zij goed in zijn. Hierdoor kunnen ze hun concurrentiepositie verstevigen in een markt die aardig onder druk staat.

Ronald Vermeer