Vacaturepagina maken

Zet een sterk werkgeversmerk neer

In deze markt van kandidaten is het belangrijk om als bureau professioneel over te komen. Het neerzetten van een sterk werkgeversmerk en het inrichten van de daarbij behorende wervingsprocessen is natuurlijk niet eenvoudig. Onze partner heeft software zo ontwikkeld dat het zorgt voor een optimale kandidaatreis en jou helpt om dit te verzorgen. Je ontvangt daarbij uitgebreide rapportages die jou meer inzichten en kennis geven.

Geef een goed beeld van jouw organisatie

Een belangrijk onderdeel van de werken-bij sites zijn natuurlijk de vacatures. Maar er is meer. Het begint natuurlijk bij een passende functie en mooi salaris, maar vervolgens wil een sollicitant weten of hij zich thuis zal voelen in de organisatie. Naast vacatures vindt de werkzoekende op de vacaturepagina daarom meer over de organisatie, collega’s en arbeidsvoorwaarden. Vaak wordt er ook een filmpje gemaakt waarin een medewerker vertelt waarom het zo fijn is om bij de organisatie te werken. Dit maakt het persoonlijker en professioneler. 

Rechtstreeks via een opdrachtgever

Ook is het mogelijk om een werken-bij-site te maken voor je opdrachtgever. Vaak vinden kandidaten het fijner om rechtstreeks bij een opdrachtgever te solliciteren. Je kunt dan afspreken met je opdrachtgever dat jij de recruitment doet en alle gesprekken voert. Een bijkomend voordeel is vaak dat je extra kandidaten weer kan bemiddelen.