‘Wij werken met een aantal gespecialiseerde partners. Met deze partners hebben wij scherpe prijsafspraken gemaakt op basis van collectiviteit. Daar kun jij van profiteren’.

Coaching

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Je moet allerlei keuzes maken. Welke onderdelen van het uitzendproces besteed je uit en welke doe je zelf? Met welke risico’s moet je rekening houden? Welke oplossingen zijn er allemaal om je processen te digitaliseren? Welke certificeringen heb je nodig? Met welke kosten moet je rekening houden. Waar moet je echt in investeren en wat kan misschien nog even wachten? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar je tegenaan loopt als startende ondernemer.

Wij vinden het leuk om je in dit proces te coachen. Wij hebben samen ruim 40 jaar ervaring in de branche en weten wat er allemaal bij komt kijken als je een bedrijf begint. Onze kennis en ervaring delen wij graag met enthousiaste, startende ondernemers.

Omdat we begrijpen dat je als startende ondernemer goed moet kijken waar je je geld aan uitgeeft, bieden wij coaching tegen een scherp tarief aan.

Wil je meer informatie over deze dienst? Bel ons op 0411 244 004 of vul het contactformulier in. 

Contactformulier