Advisering

We helpen je graag op weg

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Je moet allerlei keuzes maken. Welke onderdelen van het uitzendproces besteed je uit en welke doe je zelf? Met welke risico’s moet je rekening houden? Welke oplossingen zijn er allemaal om je processen te digitaliseren? Welke certificeringen heb je nodig? Met welke kosten moet je rekening houden? Waar moet je echt in investeren en wat kan misschien nog even wachten? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar je tegenaan loopt als startende ondernemer en waar wij je bij kunnen helpen.

Coaching

Wij vinden het leuk om je in dit proces te coachen. Wij hebben samen ruim 50 jaar ervaring in de branche en weten wat er allemaal bij komt kijken als je een bedrijf begint. Onze kennis en ervaring delen wij graag met enthousiaste, startende ondernemers.

Omdat we begrijpen dat je als startende ondernemer goed moet kijken waar je je geld aan uitgeeft, bieden wij coaching tegen een scherp tarief aan.

‘Onze missie is om ondernemingen te helpen een professionaliseringsslag te maken, waarbij je zelf bepaalt op welke gebieden je ondersteuning wilt’

Consultancy

In de praktijk spreken wij ook regelmatig ondernemers die ervan overtuigd zijn dat ze alles prima hebben geregeld. Maar als we dan doorvragen, merken we dat ze toch tegen een aantal zaken aanlopen. Zaken waar simpele oplossingen voor zijn.

Als ondernemer ben je je er niet altijd bewust van dat er oplossingen zijn die je verder kunnen helpen. Soms ontbreekt het je ook gewoon aan tijd om je in bepaalde problematiek te verdiepen. Wij kunnen met je meekijken of er processen zijn in je onderneming die je efficiënter kunt inrichten. Zodat je verder kunt groeien en kan besparen. Wij zoeken voor je uit welke mogelijkheden er voor jou zijn. We zijn sparringpartner en besparingspartner tegelijk.

Door onze jarenlange ervaring in de branche, kunnen wij snel de juiste analyse maken. En advies geven over besparingsmogelijkheden of het aanpassen van processen om de door jou gewenste groei te kunnen maken. We kijken samen met jou kritisch naar de huidige inrichting van je processen.

  • Waar liggen kansen?
  • Wat doe je zelf? En wat besteed je uit?
  • Hoe kun je tijd en kosten besparen?
  • Maar ook: waar voel jij je als ondernemer prettig bij?


We houden je graag een kritische spiegel voor. Uiteraard tegen een zeer scherp tarief zoals je van ons mag verwachten.