CRM / ATS-software

De juiste investering

Als intermediair speel je een belangrijke rol bij het matchen van werkzoekenden met potentiële werkgevers. Het is een uitdagende taak om de juiste kandidaten te vinden en tegelijkertijd te zorgen voor een naadloze en efficiënte kandidaat- en klantbeleving. Vaak komen wij bureau’s tegen die dit allemaal in Excel proberen te organiseren. Maar om deze taken goed te kunnen uitvoeren, is het toch echt cruciaal om te investeren in een goed CRM / ATS-pakket. In een CRM-systeem kun je allerlei gegevens registreren over klanten, kandidaten, vacatures en plaatsingen. Wij werken samen met verschillende partners die allemaal gespecialiseerde CRM-ÁTS softwarepakketten hebben ontwikkeld voor de flexbranche.

Werken met een goed CRM/ATS-pakket biedt veel voordelen

 • Centrale opslag van gegevens
  Een goed CRM / ATS-pakket biedt een centrale opslagplaats voor al je kandidaat- en klantgegevens. Hierdoor heb je direct toegang tot alle belangrijke informatie die nodig is voor de werving van kandidaten en klanten. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk gegevens vinden en gebruiken om te communiceren met kandidaten en klanten.

 • Betere kandidaat- en klantbeleving
  Een goed CRM / ATS-pakket stelt je in staat om je kandidaten en klanten beter te bedienen. Je kunt snel en gemakkelijk communiceren met kandidaten en klanten en hun gegevens en informatie up-to-date houden. Dit zorgt voor een betere kandidaat- en klantbeleving.
 • Automatisering van processen
  Een CRM / ATS-pakket kan je wervingsprocessen automatiseren, waardoor je tijd en geld bespaart. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van vacatures, het plaatsen van vacatures op verschillende job boards en het filteren van kandidaten op basis van bepaalde criteria. Dit helpt je om je wervingsproces te stroomlijnen en je productiviteit te verhogen.

 • Verbeterde rapportage en analyse
  Een goed CRM / ATS-pakket biedt ook geavanceerde rapportage- en analysefuncties. Dit helpt je bij het bijhouden van belangrijke prestatie-indicatoren zoals wervingskosten per kandidaat, wervingsrendement en de gemiddelde tijd om een vacature in te vullen.