Mobiliteit

Flexibele vormen van vervoer

Voor je medewerkers heb je vaak flexibele vormen van vervoer nodig. Wij hebben met een vaste partner scherpe afspraken gemaakt over mobiliteitsbeheer. Je kunt bij onze partner al een auto huren voor een periode van 0 tot 3 maanden.

Super short lease voor flexibele medewerkers

Regelmatig komt het voor dat je tijdelijk vervoer voor je flexibele medewerkers nodig hebt. Je kunt dan een auto huren, maar dat is vaak erg kostbaar. Wij hebben een vaste partner die gespecialiseerd is in het verzorgen van vervoer voor intermediairs. Ze beschikken over een wagenpark van ongeveer 500 kleinere 4 persoons auto’s die snel en flexibel kunnen worden ingezet. Afhankelijk van de periode en het aantal kilometers is dit al mogelijk vanaf € 10,- per dag. Het enige wat je nog moet doen is de benzine erin gooien.

 
Grote mate van flexibiliteit
Maatwerk oplossingen
Scherp inkooptarief
Processturing en -bewaking

Long lease voor (flexibele) medewerkers

Long lease is de meest traditionele vorm van een auto leasen. Vaak wordt er een contract afgesloten voor 48 of 60 maanden. Je betaalt een vaste prijs en daar zijn alle kosten voor autobezit bij inbegrepen. Daaronder vallen: belasting, onderhoud, verzekeringen, afschrijving en administratiekosten. Je weet dus gelijk waar je aan toe bent. Deze optie wordt meestal optie ingezet voor auto’s voor interne medewerkers of medewerkers die ingezet worden op langdurige projecten.