Backoffice

Kies het specialisme dat jij nodig hebt

Het verlonen van je medewerkers is een cruciaal proces in je bedrijfsvoering. Het niet op tijd betalen van je medewerkers geeft veel wrijving. Dat wil je uiteraard voorkomen. Je backoffice kun je op diverse manieren inrichten. Zo kun je het volledig uitbesteden, deels uitbesteden of het volledig zelf doen. Elke manier heeft zijn voor- en nadelen. Afhankelijk van welke medewerkers je aan het werk hebt is het goed om te kijken wat voor specialisme je nodig hebt. Graag maken wij vrijblijvend inzichtelijk welke optie het beste bij je past.

Backoffice uitbesteden

Als je ervoor kiest om de backoffice uit te besteden, geef je het juridisch werkgeverschap deels uit handen. De backoffice partner verzorgt dan voortaan de salarisadministratie, het beheer van het ziekteverzuim en het debiteurenbeheer. Zelf ontvang je wekelijks de marge. Alles wordt verder voor je geregeld: accuraat, volledig en zonder risico.

Met het uitbesteden van je backoffice creëer je de extra tijd èn aandacht om je focus te behouden. Bovendien genereert deze stap ook extra ruimte in financiële zin: lagere personeelskosten, geen voorfinanciering van lonen, lagere risico’s en direct een stuk minder rompslomp

De voordelen bij uitbesteden

Het voorfinancieren van de loonkosten legt een groot beslag op je financiële middelen. Omdat de backoffice de lonen van jouw medewerkers voorfinanciert, creëer jij een aanzienlijk stuk extra liquiditeit. Hierdoor kan je sneller groei realiseren.
Jij bepaalt zelf het tarief. De marge wordt wekelijks aan je overgemaakt.
Als ondernemer ben je dag en nacht bezig om succesvol te zijn. Hoe prettig is het om alle administratieve rompslomp rond arbeidscontracten, cao’s wet-en regelgeving, salarisuitbetaling, ET regeling enzovoorts, te kunnen onderbrengen bij specialisten. Zodat jij je kunt focussen op datgene waar je goed in bent.
Je hoeft je niet langer bezig te houden met lastige telefoontjes en lange trajecten om je facturen betaald te krijgen. Dit regelt de backoffice voor je.
Wordt je uitzendkracht onverhoopt ziek, dan kan dit een hoop tijd en geld kosten. De backoffice neemt dit traject volledig uit handen en de kosten zijn voor 100% afgedekt.
De backoffice verzekert jouw klant bij een kredietverzekeraar. Hierdoor loop jij geen risico als jouw klant onverhoopt failliet zou gaan en krijg je altijd gegarandeerd je marge uitbetaald.
De backoffice beschikt over alle noodzakelijke certificaten. Denk hierbij aan NEN certificering, SNA verklaring, G-rekening VCU, NBBU/ABU.
Altijd een vaste HR consultant tot je beschikking voor al jouw vragen.
De backoffice verzorgt de facturatie naar de klant, uiteraard met jouw logo.
De backoffice werkt via een volledig geautomatiseerd systeem. Hierin kun je alle informatie vinden over jouw uitzendkracht.

Wat is goedkoper? Zelf doen of uitbesteden? Download ons rekenmodel om inzicht te krijgen
en de juiste afweging te maken.

Specialismen backoffice uitbesteden

Wij werken samen met een groot aantal backofficepartijen. Ieder met hun eigen specialisme. Het is verstandig om hier rekening mee te houden als je een keuze maakt voor een backoffice. 

Arbeidsmigranten

Kenniswerkers

(Deels) zelf verlonen

Wil je de omzet over je eigen boeken laten lopen? Dan kun je ervoor kiezen om zelf te verlonen of deels zelf te verlonen.  Ook hierbij kunnen we je adviseren wat voor jou het handigste is. 

Verlonen met hulp

Zelf verlonen

Zelf verlonen of uitbesteden

Rekenmodel

Download ons gratis rekenmodel