Voordelen:

  • 40+ jaar branche ervaring

  • Omrekenfactor vanaf 1.6697

  • Geen voorfinanciering

  • Compliant uitzenden

Backoffice

Besteed jouw backoffice uit: kosten-efficiënt, op maat en compleet verzorgd. Onze ervaring, begeleiding èn inkoopkracht helpt je aan de slimste oplossing.

Zelf doen of uitbesteden?
Flexpartners kijkt samen met jou welke oplossing je het best past. Flexpartners werkt met geselecteerde backoffice partners die ieder hun eigen specialisme hebben. Afhankelijk van jouw situatie zijn er verschillende opties mogelijk, samen beoordelen we wat de optimale keuze is.

De voordelen bij uitbesteden

Het voorfinancieren van de loonkosten legt een groot beslag op je financiële middelen. Omdat de backoffice de lonen van jouw medewerkers voorfinanciert, creëer jij een aanzienlijk stuk extra liquiditeit. Hierdoor kan je sneller groei realiseren.

Jij bepaalt zelf het tarief. De marge wordt wekelijks aan je overgemaakt.

Als ondernemer ben je dag en nacht bezig om succesvol te zijn. Hoe prettig is het om alle administratieve rompslomp rond arbeidscontracten, cao’s wet-en regelgeving, salarisuitbetaling, ET regeling enzovoorts, te kunnen onderbrengen bij specialisten. Zodat jij je kunt focussen op datgene waar je goed in bent.

Je hoeft je niet langer bezig te houden met lastige telefoontjes en lange trajecten om je facturen betaald te krijgen. Dit regelt de backoffice voor je.

Wordt je uitzendkracht onverhoopt ziek, dan kan dit een hoop tijd en geld kosten. De backoffice neemt dit traject volledig uit handen en de kosten zijn voor 100% afgedekt.

De backoffice verzekert jouw klant bij een kredietverzekeraar. Hierdoor loop jij geen risico als jouw klant onverhoopt failliet zou gaan en krijg je altijd gegarandeerd je marge uitbetaald.

De backoffice beschikt over alle noodzakelijke certificaten. Denk hierbij aan NEN certificering, SNA verklaring, G-rekening VCU, NBBU.

ltijd een vaste HR consultant tot je beschikking voor al jouw vragen.

De backoffice verzorgt de facturatie naar de klant, uiteraard met jouw logo.

De backoffice werkt via een volledig geautomatiseerd systeem. Hierin kun je alle informatie vinden over jouw uitzendkracht.

Waarom veel uitzendbureau’s hun backoffice uitbesteden

Intensieve processen
De backoffice gaat over alle administratieve, financiële en juridische zaken. Het verlonen van je werknemers en de facturatie aan klanten zijn werkzaamheden die veel tijd kosten. Terwijl je dit wel heel zorgvuldig moet doen.

Frequente wetswijzigingen
Daarnaast heb je als intermediair ook nog te maken met steeds veranderende wetgeving zoals bijvoorbeeld de Wet Arbeid in Balans (WAB), CAO wijzigingen, periodieke loonstijgingen, LIV en LKV.

Risico reductie
Veel ondernemers besteden hun backoffice uit omdat ze hun risico’s simpelweg willen beperken. Denk hierbij aan risico’s met betrekking tot ziekte, debiteuren en failisementen.

Extra focus en extra ruimte

Onderscheidend vermogen
Flexpartners begrijpt ook dat intermediairs zich -waar mogelijk- willen focussen op de facetten van dienstverlening die voor de klant een directe meerwaarde opleveren: flexibiliteit, snelheid en dat stapje extra.

Lagere kosten
Met het uitbesteden van je backoffice creëer je de extra tijd èn aandacht om je focus te behouden. Bovendien genereert deze stap ook extra ruimte in financiële zin: lagere personeelskosten, lagere risico’s en direct een stuk minder rompslomp.

Efficiëncy
Als je ervoor kiest om de backoffice uit te besteden, geef je het juridisch werkgeverschap deels uit handen. De backoffice partner verzorgt dan voortaan de salarisadministratie, het beheer van het ziekteverzuim en het debiteurenbeheer. Zelf ontvang je wekelijks de marge.
Alles wordt verder voor je geregeld: accuraat, volledig en zonder risico.

Wil je meer informatie over deze dienst? Bel ons op 0411 244 004 of vul het contactformulier in. 

Contactformulier