‘Wij werken met een aantal gespecialiseerde partners. Met deze partners hebben wij scherpe prijsafspraken gemaakt op basis van collectiviteit. Daar kun jij van profiteren’.

Consultancy

In de praktijk spreken wij regelmatig ondernemers die ervan overtuigd zijn dat ze alles prima hebben geregeld. Maar als we dan doorvragen, merken we dat ze toch tegen een aantal zaken aanlopen. Zaken waar simpele oplossingen voor zijn.

Als ondernemer ben je je er niet altijd bewust van dat er oplossingen zijn die je verder kunnen helpen. Soms ontbreekt het je ook gewoon aan tijd om je in bepaalde problematiek te verdiepen. Wij kunnen met je meekijken of er processen zijn in je onderneming die je efficiënter kunt inrichten. Zodat je verder kunt groeien en kan besparen. Wij zoeken voor je uit welke mogelijkheden er voor jou zijn. We zijn sparringspartner en besparingspartner tegelijk.

Door onze jarenlange ervaring in de branche, kunnen wij snel de juiste analyse maken. En advies geven over besparingsmogelijkheden of het aanpassen van processen om de door jou gewenste groei te kunnen maken. We kijken samen met jou kritisch naar de huidige inrichting van je processen.

  • Waar liggen kansen?
  • Wat doe je zelf? En wat besteed je uit?
  • Hoe kun je tijd en kosten besparen?
  • Maar ook: waar voel jij je als ondernemer prettig bij?

We houden je graag een kritische spiegel voor. Uiteraard tegen een zeer scherp tarief zoals je van ons mag verwachten.

Wil je meer informatie over deze dienst? Bel ons op 0411 244 004 of vul het contactformulier in. 

Contactformulier