Voordelen:

  • Optimaliseren werkgeverslasten

  • Actueel overzicht in eigen dashboard

  • Toekomstbestendig

Subsidie advies

Wij werken samen met een partner die verbazingwekkend goed is met subsidies, loonheffingen, kostprijzen en sociale verzekeringen op een zeer vernieuwende manier. En dat merk je. In wie ze zijn, hun aanpak en hun unieke applicatie.

Laat je verrassen met fiscale voordelen waarvan je het bestaan niet wist. Onze partner kan onterecht afgedragen premies terugvorderen en je werkgeverslasten optimaliseren, nu maar ook in de toekomst. Dit doen ze door de voorgaande boekjaren van de loonadministratie te analyseren en onterecht afgedragen premies terug te vorderen bij de belastingdienst. Dit kan onverwacht veel opleveren. Bovendien voeren ze de correctie door, zodat je nooit weer te veel premies afdraagt en je werkgeverslasten worden geoptimaliseerd.

Zelf hoef je er bijna niets voor te doen. Onze partner gaat voor je aan de slag, terwijl jij gewoon doet waar je goed in bent. Vanzelfsprekend waarborgen zij de privacy van je bedrijf en van je werknemers.

Daarnaast heb je altijd toegang tot een eigen omgeving. Een dashboard dat speciaal is ontwikkeld om alle nodige inzichten te verschaffen om de Nederlandse sociale zekerheid optimaal uit te kunnen voeren. Via dit dashboard wordt je continue op de hoogte gehouden van alle behaalde voordelen en mogelijkheden om je toekomstige werkgeverslasten te optimaliseren.

Wil je meer informatie over deze dienst?
Bel ons op 0411 244 004 of vul het
contactformulier in. 

Contactformulier