‘Wij werken met een aantal gespecialiseerde partners. Met deze partners hebben wij scherpe prijsafspraken gemaakt op basis van collectiviteit. Daar kun jij van profiteren’.

Kleding en inboedel

Als uitzendondernemer houdt je je het liefste bezig met datgene waar je goed in bent: het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Maar bij goed werkgeverschap zijn er natuurlijk meer zaken waar voor je moet zorgen. Zo is het als uitzendbureau soms nodig om te investeren in werkkleding voor je medewerkers. Of moet je een woning inrichten als je bijvoorbeeld werkt met arbeidsmigranten. Vaak vraagt de opdrachtgever aan het bureau om dit te verzorgen.

Omdat kleding en inboedel vaak grote kostenposten zijn, hebben we de samenwerking gezocht met een leverancier die hierin gespecialiseerd is. We hebben scherpe afspraken kunnen maken, waar jij als uitzendondernemer weer van kan profiteren. Wat voor soort kleding en inboedel je nodig hebt, hangt natuurlijk af van de aard van het werk. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

Veiligheidskleding
Voor sommige klussen is fluoriserende kleding noodzakelijk. Bijvoorbeeld als een uitzendmedewerker wordt ingezet als verkeersleider op een event. Het is dan belangrijk dat de medewerker goed herkenbaar en zichtbaar is.

Bouwkleding
Als jouw uitzendbureau veel bouw- of klusdiensten aanbiedt, is het wel zo fijn dat je werknemers in geschikte kleding aan komen zetten bij de opdrachtgever. Het is in ieder geval cruciaal dat je medewerker veilig en efficiënt aan het werk kan. Voor de bouw gaat het dan meestal om schoenen met stalen neuzen of klushandschoenen, klusbroeken, doorwerkpakken enz. Soms heeft de opdrachtgever zelf extra kleding, maar dat is niet altijd het geval.

Horecablouses
Horecawerk komt ook veel voor in de uitzendbranche. Vaak wordt aan uitzendkrachten gevraagd om zelf een zwarte of witte blouse aan te schaffen. Deze twee kleuren kunnen vrijwel altijd bij een horecaklus worden gedragen.  Maar soms heeft een opdrachtgever specifieke eisen. Of maak je zelf bewust de keuze om deze kleiding voor jouw personeel aan te schaffen. Want de representativiteit van jouw personeel is immers ook jouw visitekaartje.

Arbeidsmigranten
Werk je veel met arbeidsmigranten? En wil je deze zelf huisvesten? Dan moet je je ook bezig houden met de inrichting van een woning/slaapplek. Denk aan bedden, matrassen, dekbedovertrekken, koelkasten en koffiezetapparaten. Onze partner is hierin gespecialiseerd en kan dit tegen zeer concurrerende tarieven voor je regelen.

Wil je meer informatie over deze dienst? Bel ons op 0411 244 004 of vul het contactformulier in. 

Contactformulier