Huisvesting

Een betaalbare woning vinden

Herken je dit? Je hebt een mooi project binnengehaald. Maar hiervoor is het wel noodzakelijk dat jouw uitzendkrachten op locatie verblijven. Oftewel, je hebt woonruimte in de regio nodig. In deze krappe markt met een tekort aan woningen is het heel lastig om een geschikte en vooral betaalbare woning te vinden voor je medewerkers.

Huisvesting voor arbeidsmigranten

Wij zijn een samenwerking aangegaan met een partij die je hierin kan ondersteunen. Onze partner heeft een landelijk dekkend netwerk met SNF gekeurde woningen. Deze kun je flexibel huren, tegen reële prijzen. Verspreid over heel Nederland en België kunnen dit eengezinswoningen zijn, appartementen, woningen op vakantieparken en hotels.

SNF gekeurde woningen
Landelijke dekking
Vakkundige exploitatie

Huisvesting voor expats

Expats zijn vaak hoog opgeleide medewerkers, die voor een langere periode in Nederland blijven of zelfs zich hier permanent willen vestigen. Door deze groep wordt vaak hoge eisen gesteld aan hun woning. Wij kunnen deze expats volledig begeleiden bij het vinden van de juiste woonruimte. In een persoonlijk kennismakingsgesprek maken wij een inventarisatie van de wensen van de Expat. Daarna zetten wij bij verschillende makelaars een zoekopdracht uit om de juiste woning te vinden. Als je dat wilt kunnen wij de expat ook begeleiden bij de bezichtigingen, sleuteloverdracht. Zelfs de verhuizing zelf kunnen wij via een partner volledig uit handen nemen.

Inrichting woningen

Is er een woning is gevonden voor een medewerker, dan moet deze vaak nog (deels) ingericht worden. Denk hierbij aan een nieuw matras tot een koffiezetapparaat. Wij werken samen met een partner die hierin is gespecialiseerd. Of je nu een airco-unit of een stofzuiger nodig hebt; onze partner kan dit verzorgen en uiteraard tegen zeer scherpe tarieven.