Voordelen:

  • SNF gekeurde woningen

  • Landelijke dekking

  • Handige app

Huisvesting

Herken je dat?

Je hebt een mooi project binnengehaald. Maar hiervoor is het wel noodzakelijk dat jouw uitzendkrachten op locatie verblijven. Oftewel, je hebt woonruimte in de regio nodig. In deze krappe markt met een tekort aan woningen is het heel lastig om een geschikte en vooral betaalbare woning te vinden voor je medewerkers. Flexpartners is een samenwerking aangegaan met een partij die je hierin kan ondersteunen. Onze partner heeft een landelijk dekkend netwerk met SNF gekeurde woningen. Deze kun je flexibel huren. En dat tegen zeer reële prijzen. Door een abonnement af te sluiten, krijg je toegang tot de database met de woningen. Je kunt zelf de woningen voor een bepaalde periode reserveren. Een volledig transparant proces waarbij je direct inzicht krijgt in het woningaanbod, faciliteiten, prijs en
beschikbaarheid. Met behulp van foto en video’s van de locatie kun je zelf bepalen of deze geschikt is voor je medewerker(s).

Handige app
Onze partner heeft daarnaast een app ontwikkeld die ter beschikking kan worden gesteld aan de medewerker waarvoor je de woning huurt. Door het scannen van een QR code in de woning ontvangt de medewerker nuttige informatie. Hij of zij kan bijvoorbeeld zien wanneer het vuil wordt opgehaald en waar de dichtstbijzijnde supermarkt is en wat de wifi code is. Maar je kunt als bureau ook zelf informatie toevoegen. Denk hierbij aan je eigen logo en huisstijl, maar ook het tijdstip waarop de uitzendkracht verwacht wordt op locatie, wat de richtlijnen bij de opdrachtgever zijn e.d. Moet de woning worden schoongemaakt of gerepareerd? Ook dit kan via de app geregeld worden. Met één druk op de knop huur je bijvoorbeeld een schoonmaker in die tegen een zeer laag tarief alles weer op orde brengt.

Wil je meer informatie over deze dienst?
Bel ons op 0411 244 004 of vul het
contactformulier in. 

Contact opnemen