Column Ronald – Hoe vind je de perfecte backofficepartner die bij jou past?

Backoffice voor de uitzendbranche: een zeer ondoorzichtige markt

Wanneer je besluit de backoffice uit te besteden, sta je voor een uitdagende taak. Namelijk het vinden van de juiste match. Je zoektocht start in Google en voor je het weet, verdwaal je in een heus backoffice-doolhof. Je wilt transparantie over wat je kunt verwachten, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Welkom op de ondoorzichtige markt van backofficepartijen. Wij hebben een pad voor je gebaand.

Zoeken naar een speld in een hooiberg

Het is aantrekkelijk om voor een partij te kiezen die de laagste omrekenfactor heeft. Dat bespaart je op het oog tenslotte het meeste geld. Maar achter die lage omrekenfactoren kunnen verrassingen schuilgaan. Dat je voor een partij koos die de lonen niet op tijd uitbetaalt, slecht communiceert, toch niet het specialisme blijkt te hebben dat is beloofd of subsidies waar jij recht op hebt in eigen zak steekt.

Om de juiste partij te kiezen, zoek jij naar zoveel mogelijk transparantie. Flexpartners werkt samen met diverse backofficepartijen. Allemaal met hun eigen specialisme en zo transparant als glas. De omrekenfactor splitsen ze tot op de cent uit en hun specialismen worden tot in detail toegelicht.

“De zoektocht naar een backofficepartij kan tijdrovend zijn. Schakel een partner in met kennis van de markt. Die kent partijen die specifiek aan al jouw wensen voldoet.”

De perfecte match vind je in het specialisme

Een backofficebureau heeft vaak een specialisme. Sommige zijn gespecialiseerd in het verlonen van buitenlandse medewerkers binnen Europa (arbeidsmigranten) of juist buiten Europa, de zogenaamde kennismigranten. Door het toepassen van hun specialisme daalt je kostprijs en kun je veel geld, tijd en gedoe besparen.

Samen kijken wij naar de beste match met jouw bureau.

Inhoud