Vacaturemarketing is een vak apart, maar wel nodig om je online vacatures te promoten

Je uitzendbureau loopt goed en je bent naarstig op zoek naar geschikte kandidaten om al je vacatures op te vullen. Je hebt al een mooie, wervende vacaturetekst opgesteld en deze online geplaatst op een vacatureplatform. Dan is het afwachten of en hoeveel kandidaten erop afkomen. Vaak valt dat dan bitter tegen, want je advertentie wordt nauwelijks gezien, laat staan dat je reacties krijgt. Er zijn jobboards die aanbieden om je vacature te boosten, maar dat brengt weer extra kosten met zich mee, naast de toch al niet malse prijs die je voor het initiële plaatsen hebt betaald. Het wordt tijd om zelf online je vacatures te promoten. Dat kan bijvoorbeeld via social media, maar daar komt nogal wat bij kijken. Je moet bepalen op welke kanalen jouw doelgroep zich het meest bevindt. Dan heb je vervolgens een passende content nodig, waarmee je kandidaten kunt verleiden, zelfs als ze niet actief op zoek zijn. Daarna is het verstandig om de resultaten te analyseren om te zien of het promoten iets heeft opgeleverd. Zo nodig moet je de content aanpassen om het resultaat te verbeteren of te zorgen dat jouw online vacature blijft opvallen tussen alle andere. Dit alles is een soms lastige, maar altijd tijdrovende bezigheid, waar je misschien de kennis en zeker de tijd niet voor hebt als je ook nog aan je eigen werkzaamheden wilt toekomen. Online vacaturemarketing is een vak apart en daarmee een dienst die wij voordelig kunnen aanbieden op ons dienstenplatform voor de intermediair. Hierdoor kunnen de ondernemers behoorlijk besparen op hun kosten. Ga er eens kijken en vind onze partner voor online vacaturemarketing, waarmee je al je online vacatures succesvol kunt promoten.Bel: 0411 244004Contactformulier

Waarom een vacatureplatform niet altijd de beste keuze is

Je zou zeggen dat je advertentie plaatsen op een vacatureplatform toch het gewenste resultaat zou moeten opleveren. Dat is zeker mogelijk, maar is helaas niet altijd waar. Het is moeilijk te bepalen welk vacatureplatform voor jou het beste resultaat zal opleveren, omdat de manier waarop succes gemeten wordt per platform verschilt. De meeste jobboards zijn commerciële instellingen, die hun geld verdienen met het online plaatsen van vacatures, vaak tegen behoorlijke prijzen. En wil je bij uitblijvend resultaat je vacature nog eens boosten, dan zijn er wel extra kosten aan verbonden, maar zeker geen garantie op succes. Reden dus om je toch een beetje te verdiepen in online vacaturemarketing. Het promoten van je vacatures kun je samen doen met een partner die met je meedenkt en jouw belang altijd voor ogen houdt. Die partner vind je op het dienstenplatform van Flexpartners.

Een dienstenplatform speciaal voor de kleine of startende intermediair

Kleine ondernemers zijn over het algemeen goed in hun vak, maar het ontbreekt hen vaak aan kennis en tijd om de volledige bedrijfsvoering professioneel en efficiënt op te zetten en te beheren. Flexpartners helpt deze ondernemers met de aanbieding van een compleet pakket ondersteunende diensten. Dankzij collectieve inkoop kunnen wij jou dit tegen de voordeligste prijzen en meest gunstige voorwaarden aanbieden. Iedere intermediair kan bij ons terecht. Naast diensten voor het online promoten van vacatures zijn er nog vele andere diensten waar je gebruik van kunt maken, waaronder backoffice, administratie/accountant, subsidie-advies, SEO en mobiliteit. Uiteraard kunnen wij je uitgebreid adviseren over deze en alle andere diensten die wij aanbieden, inclusief een passende offerte, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Neem dus gerust eens contact met ons op; wij helpen je graag verder.