Heeft u een mooie website, maar scoort deze niet goed in Google? En wilt u graag meer relevante bezoekers genereren? Door uw online vindbaarheid te verbeteren, bent u beter zichtbaar in zoekmachines zoals Google of Bing en weten mensen u beter te vinden. Maar dit is nog niet zo’n eenvoudige klus. Er gaan een hoop zaken aan vooraf die erg tijdrovend kunnen zijn. Flexpartners werkt samen met een professioneel SEO bureau nabij Eindhoven dat gespecialiseerd is in zoekterm positionering. Zij helpen uw website eerste pagina posities te behalen op relevante zoektermen en optimaliseren uw website voor een optimale vindbaarheid. Het resultaat? Meer verkeer naar uw website en meer klanten.Bel: 0411 244004Contactformulier

Meer bezoekers, aanvragen of bestellingen dankzij zoekmachine-optimalisatie

Het gros van de mensen dat via Google zoekt, is geneigd om op een organisch zoekresultaat te klikken. Bedrijven die 1e pagina posities hebben in Google, krijgen ook veruit de meeste bezoekers op hun website. Hierdoor is dus de kans groter dat bezoekers een aankoop of aanvraag doen bij goed vindbare bedrijven op de eerste pagina posities. Om de concurrentie voor te blijven, dient u voortdurend uw website te optimaliseren voor de zoekmachines. Onze partner helpt u graag uw online vindbaarheid te vergroten.

De voordelen van zoekmachine-optimalisatie:

SEO-activiteiten Eindhoven

Werkwijze van het internetmarketing bureau

Het internetmarketing bureau waarmee wij samenwerken werkt volgens een heel interessant principe, namelijk No Cure No Pay. Dit wil zeggen dat in onderling overleg met u de zoektermen worden bepaald waarmee de campagne opgezet gaat worden. De campagne wordt vervolgens geheel kosteloos opgezet en pas indien er resultaat wordt behaald, worden er kosten in rekening gebracht. Geen resultaat = geen factuur. Maandelijks ontvangt u een positierapport waarop u de resultaten kunt aflezen. Ook wordt er een maximum te factureren bedrag vastgesteld, zodat uw budget nooit wordt overschreden. Gedurende de campagne heeft onze partner regelmatig overleg met u om de strategie te bespreken.

Sparren met een zoekmachine optimalisatie specialist

Gaat u de stap zetten om meer relevante bezoekers via Google (en andere zoekmachines) te trekken? En wilt u werken met een betrouwbaar en transparant zoekterm positionering bureau? Onze partner is een professioneel SEO bureau in de omgeving van Eindhoven. De SEO expert kijkt graag wat voor u de beste aanpak is en bespreekt de mogelijkheden. Onze partner behaalde met haar effectieve en directe werkwijze tientallen successen bij klanten uit onder andere: