De primaire activiteiten van jouw uitzendbureau of detacheringsbureau zijn het werven van opdrachtgevers en het vinden van de juiste kandidaten voor deze klanten. Maar dit is maar een deel van je totale bedrijfsvoering, echter wel dat deel waar jij goed in bent en waar jij je goed bij voelt. Als je de administratieve, financiële en juridische zaken van je uitzendbureau niet op orde hebt, zullen al je inspanningen op commercieel gebied helaas weinig opleveren. Het sluiten van contracten, de verloning van je werknemers en het factureren aan je klanten verdienen minstens zoveel aandacht. Deze zogenaamde backoffice activiteiten zorgen ervoor dat je voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, dat je risico’s op het gebied van personeel en krediet beperkt en uiteindelijk een positief resultaat kunt boeken. Backoffice werkzaamheden vergen derhalve professioneel inzicht en zijn helaas ook erg tijdrovend. Je zou deze backofficediensten dan ook het liefst willen uitbesteden, maar waar vind je een backofficebedrijf dat goedkoop en betrouwbaar is? Flexpartners heeft deze markt onderzocht, vele aanbieders gesproken en een betrouwbare partner geselecteerd waarbij je de backoffices zeer voordelig kunt uitbesteden en hiermee flink op kosten kunt besparen. Voordelig omdat wij dankzij een collectieve inkoop scherpe prijzen en gunstige voorwaarden kunnen bedingen en vertrouwd omdat wij al onze partners met uiterste zorgvuldigheid selecteren op strenge criteria. Op prijs, deskundigheid, flexibiliteit en het efficiënt meedenken met jou als kleine of startende intermediair in de uitzendbranche.Bel: 0411 244004Contactformulier

Het uitbesteden van de backoffice werkt in jouw voordeel

Het uitbesteden van de backoffice van je uitzendbureau brengt natuurlijk kosten met zich mee, echter krijg je er ook enorm veel voor terug. Alles op administratief, financieel en juridisch gebied wordt voor je geregeld. Contracten worden opgesteld en beheerd volgens de laatste wetgeving en zijn dus gegarandeerd WAB-proof. De volledige salarisadministratie wordt je uit handen genomen, inclusief het voorfinancieren van de lonen en personeelsrisico’s, zoals begeleiding bij ziekteverzuim. De backoffice is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd en werkt volledig volgens de ABU-CAO. Tot slot het debiteurenbeheer, toch wel een van de belangrijkste backofficediensten, dat ervoor moet zorgen dat jouw inspanningen ook daadwerkelijk betaald worden en wat opleveren. Zowel de facturering als de invorderingen worden van je overgenomen en jouw marge kun je zeer voordelig verzekeren middels factoring. Je loopt dus geen enkel debiteurenrisico en de marge krijg je wekelijks uitgekeerd. Daarbij houd je wel altijd online toegang tot al je gegevens, zodat je te allen tijde precies weet hoe je uitzendbureau er financieel voor staat. Zo werkt het uitbesteden van je backoffice op alle vlakken in jouw voordeel.

Een dienstenplatform voor het uitbesteden van je backoffice en meer

Kleine ondernemers zijn over het algemeen goed in hun vak, maar het ontbreekt hen aan kennis en tijd om de volledige bedrijfsvoering professioneel en efficiënt op te zetten en te beheren. Flexpartners helpt deze ondernemers met het aanbieden van een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Dankzij collectieve inkoop kunnen wij deze diensten tegen de voordeligste prijzen en meest gunstige voorwaarden aanbieden en zodoende kunnen we de bedrijfskosten voor je verlagen. Iedere intermediair kan bij ons terecht. Naast het uitbesteden van de backoffice van je uitzendbureau of detacheringsbureau zijn er nog vele andere diensten waar je gebruik van kunt maken, waaronder SEO, CRM/ATS, communicatie, huisvesting van arbeidsmigranten en mobiliteit. Uiteraard kunnen wij je uitgebreid advies geven over de betekenis van deze dienst en alle andere diensten die wij aanbieden, inclusief een passende en heldere offerte, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Neem dus gerust eens contact met ons op; wij helpen je graag verder met de ondersteuning van je backoffice diensten.