‘Wij werken met een aantal gespecialiseerde partners. Met deze partners hebben wij scherpe prijsafspraken gemaakt op basis van collectiviteit. Daar kun jij van profiteren’.

Arbodienst

In Nederland is iedere werkgeven verplicht aangesloten bij een arbodienst. Volgens de Arbowet moet je immers passende zorg bieden aan je medewerkers, zieke medewerkers begeleiden en ze goed voorlichten over de arbeidsrisico’s. En dat geldt zeker ook voor uitzendbureaus.

Om aan deze eis te voldoen moet je minimaal een basiscontract hebben afgesloten met een arbodienst. Hierin leg je de rechten en plichten van werkgever, werknemer en de bedrijfsarts vast. In het basiscontract moet staan bij welke taken de werkgever zich minimaal laat ondersteunen door de arbodienst of bedrijfsarts. Door de specifieke wetgeving rondom uitzenden is niet iedere arbodienst hiervoor geschikt.

Flexpartners heeft afspraken gemaakt met een arbodienst die van de uitzendsector een specialisme heeft gemaakt. Zij willen graag flexibiliteit bieden middels maatwerk in de verzuimbegeleiding. Zo kan je kiezen uit een basispakket of een premiumpakket, waarbij je in overleg bepaalt welke taken je zelf uitvoert en welke taken je aan de specialist overlaat.

Wil je weten of deze arbodienst bij je past? Neem contact met ons op en we regelen snel een kennismaking.

Bel ons op 0411 244 004 of vul het contactformulier in. 

Contactformulier