Voordelen:

  • Extra Recruitment capaciteit

  • Messcherp tarief

  • Nederlands sprekend

Remote Recruitmentservice

De krapte op de arbeidsmarkt wordt steeds groter. Hoe vind je als intermediair in deze markt nog de juiste kandidaat voor je vacatures? Dit is veelal het werk van Recruiters, alleen die zijn momenteel ook bijna niet meer te vinden. Om onze Intermediairs hiermee te helpen heeft Flexpartners een nieuwe dienst ontwikkeld: de Remote-Recruitmentservice.

Met deze Remote-Recruitmentservice gaan wij onze intermediairs capaciteit bieden in Recruitment. Flexpartners heeft een  Recruiters-pool opgezet, die  bestaat uit ervaren recruiters op afstand. Op afstand betekent dat zij actief zijn vanuit hun eigen omgeving. Of dat nu in Nederland is of ver daarbuiten. Deze recruiters beheersen de Nederlandse taal, wat het communiceren en samenwerken zeer eenvoudig maakt. In samenwerking met de recruiters van de intermediair in Nederland worden de werkzaamheden verdeeld waardoor er extra capaciteit ontstaat. Flexibel en tegen een uitermate scherp tarief.

Wat zou je als intermediair kunnen uitbesteden aan een Remote Recruiter van Flexpartners?

Sourcing
De remote-recruiter zoekt met behulp van de meest moderne sourcing tools naar kandidaten die voldoen aan gestelde kwalificaties. De remote-recruiter schrijft vacatureteksten, ontwikkelt Social Media campagnes en voert eventueel de eerste oriënterende sollicitatie gespreken online.

Recruitment marketing
De remote-recruiter schrijft relevante content zoals blogs, artikelen, whitepapers en stemt deze af op de doelgroep. Hiermee wordt het juiste talent getriggerd en gebonden.

Talent scouting
Kandidaten, die potentieel hebben voor toekomstige samenwerking worden beheerd door de remote-recruiter. Relatiemanagement wordt toegepast, zodat ze voor toekomstige functies snel benaderd en ingezet kunnen worden.

Heb je dus tijdelijk ondersteuning nodig op het vlak van recruitment? Neem contact op en laat je verrassen door de scherpe voorwaarden.

Wil je meer informatie over deze dienst?
Bel ons op 0411 244 004 of vul het
contactformulier in. 

Contactformulier