Voordelen:

  • Handige vacaturetool

  • Optimale inzet van je mediabudget

  • Mogelijkheid voor uitbesteden tekstschrijven

Recruitment versneller

Professionalisering van je recruitmentproces

De markt voor kandidaten begint weer redelijk overspannen te raken en het blijft een gevecht om op te vallen bij de juiste kandidaat. De sleutel tot succes is het professionaliseren van je recruitment proces. Flexpartners is een samenwerking aangegaan met een partner, die als geen ander weet hoe je dit kan verbeteren.

Vacaturetool

Met een vacaturetool word je door een proces geleid waardoor je in een kwartiertje moeiteloos komt tot een professionele en winnende vacaturetekst. Met de meest herkenbare functietitel en een aantrekkelijke introtekst zodat er ook daadwerkelijk op jouw vacature geklikt wordt. Zoekmachine geoptimaliseerd voor de beste vindbaarheid. Een aantrekkelijke tekst die lekker leest, de elementen bevat die juist jouw specifieke doelgroep belangrijk vindt en die beweegt tot solliciteren. Door de slimme opzet kan de intake worden ingevuld door zowel vacaturehouder, recruiter als HR-professional. Onafhankelijk van hoe ervaren deze collega is. Bovendien krijg je informatie waardoor je de doelgroep nog beter begrijpt en bereikt. Uniek zijn de drivers per doelgroep: wat beweegt de ideale kandidaat en heb ik daar als werkgever een relevant aanbod op? Bijzonder is dat de toon van de wervingstekst wordt aangepast aan de teamcultuur. Zodat je niet zozeer de meeste, maar wel de meest passende cv’s ontvangt. Daarnaast krijg je data m.b.t. de beschikbaarheid en andere kenmerken van jouw specifieke doelgroep. Zo zorg je ervoor dat de vacature beter vindbaar is en als aantrekkelijk wordt ervaren. Zo helpen we de match tussen vraag en aanbod te perfectioneren.

Media advies

Vervolgens ontvang je een advies via welke kanalen je de vacature het beste kan posten. Dit advies wordt opgesteld door een bedrijf wat beschikt over een database met de meest actuele arbeidsmarktdata.  Met het publiceren van de vacature op de voor de doelgroep meest relevante media vergroot je het bereik van jouw vacature en zet je jouw mediabudget optimaal in.

Tekstschrijver

Heb je onvoldoende tijd om zelf die steengoede vacaturetekst te schrijven? Of liggen jouw kwaliteiten op een ander vlak? Kies dan voor de optie om deze door een van onze ervaren en getalenteerde professionals te laten schrijven. Een goede tekst maakt vaak het verschil, vermijdt clichés, vertelt de kandidaat wat dezelfde functie bij jou aantrekkelijker maakt dan bij de huidige werkgever, valt meer op en weet de doelgroep te raken. Bereiken doe je de doelgroep met het media-advies, raken doe je ze met de tekst. Onze partner werkt met de allerbeste schrijvers in de markt. Binnen 2 à 3 dagen heb je de winnende vacaturetekst in je mailbox.

Wil je meer informatie over deze dienst?
Bel ons op 06 36 45 00 31 of vul het
contactformulier in. 

Contactformulier