De loonadministratie van je uitzendbureau uitbesteden; doe het voordelig via ons dienstenplatform

Als je een goedlopend uitzendbureau hebt, dan heb je je handen meestal vol aan het onderhouden van relaties en het werven van het juiste personeel. Heb je de geschikte medewerkers gevonden, dan wil je deze ook graag houden. Goede arbeidsvoorwaarden vastgelegd in een contract, goede verzekeringen en een stipte verloning zijn daarvoor essentieel. Het opzetten en beheren van een salarisadministratie is een tijdrovende bezigheid, waarbij ook de nodige juridische kennis vereist is op het gebied van wet- en regelgeving, cao’s, certificering, ziekteverzuim en meer. Je salarisadministratie uitbesteden lijkt in eerste instantie kostbaar te zijn maar het kan je veel voordeel opleveren. Je hoeft je namelijk geen zorgen meer te maken over zaken als tijdig verlonen, loonstroken versturen, aangiftes doen en medewerkers begeleiden bij ziekte. Er zijn backoffice dienstverleners die je dit soort zaken allemaal graag uit handen willen nemen, maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Wil je je loonadministratie zo voordelig mogelijk uitbesteden, kijk dan eens bij Flexpartners, het dienstenplatform voor de intermediair. Wij kunnen dankzij collectieve inkoop ook backoffice diensten voor aantrekkelijke prijzen en hele gunstige voorwaarden aanbieden en hierdoor kun je behoorlijk besparen op je operationele kosten. Daarmee kun jij je salarisadministratie met een gerust hart uitbesteden en dat alles voor een betaalbare prijs.

Bel: 0411 244004Contactformulier

Geen zorgen meer over de WAB, het UWV en het NEN-4400-1 gecertificeerd zijn

Met het uitbesteden van je loonadministratie geef je grotendeels het juridisch werkgeverschap uit handen. Arbeidscontracten die voldoen aan de laatste wet- en regelgeving (zgn. WAB proof) en de laatste cao’s, tijdige verloning, voorfinancieren van de lonen en afdrachten van loonbelasting en wettelijke premies; alles wordt je uit handen genomen. Ook loop je geen risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van je werknemers. Alle contacten met het UWV lopen via de backoffice partner waar jij je salarisadministratie hebt uitbesteed. Daarbij houd je zelf wel het overzicht, want je kunt te allen tijde je gegevens online opvragen en alle formulieren worden in je eigen huisstijl opgemaakt. Als kleine uitzendorganisatie houd je je het liefst bezig met de commerciële zaken, waaronder werving en selectie en laat je de salarisadministratie met alles wat daar bij hoort over aan de backoffice partner. Vielen uitzenden en payrollen in het verleden onder dezelfde regels voor uitzendorganisaties, met de inwerkingtreding van de Wet Arbeid in Balans is er een duidelijk onderscheid gekomen tussen deze twee vormen van dienstverlening. De WAB maakt met name verschil in de flexibiliteit van de arbeidscontracten van personeel van een payrollbedrijf en personeel van een uitzendbureau. Wat beide nog wel gemeen hebben is dat ze allebei gecertificeerd moeten zijn voor NEN-4400-1, SNA en VCU. Daar hoef jij je als uitzendbureau geen zorgen over te maken, want door zelf gecertificeerd te zijn zorgt je partner ook voor jouw certificering.

Loonadministratie uitzendbureau

Een dienstenplatform speciaal voor de kleine of startende intermediair

Kleine ondernemers zijn over het algemeen goed in hun vak, maar het ontbreekt hen vaak aan kennis en tijd om de volledige bedrijfsvoering professioneel en efficiënt op te zetten en vervolgens te beheren. Flexpartners helpt deze ondernemers met de aanbieding van een compleet pakket ondersteunende diensten. Dankzij collectieve inkoop kunnen wij jou deze tegen de meest voordelige prijzen en meest gunstige voorwaarden aanbieden. Iedere intermediair kan bij ons terecht. Naast het uitbesteden van de salarisadministratie van je uitzendbureau zijn er nog vele andere diensten waar je gebruik van kunt maken, waaronder online vacaturemarketing, HR, subsidie-advies, SEO (zoekmachineoptimalisatie), en mobiliteit. Uiteraard kunnen wij je uitgebreid advies geven over deze en alle andere diensten die wij aanbieden, inclusief een passende en heldere offerte, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Neem dus gerust eens contact met ons op; wij helpen je graag verder.